Ladies Fight i Stockholm

Stockholm kryllar kulturella verk, utställningar, filmer och teater. Ladies Fight gjorde under våren 2014 en dundersuccé. Och kommer tillbaka nu i mars 2015 med nya namn men med samma ärliga budskap som förut. Vi älskar kvinnor som är roliga! För visst är kvinnor som är roliga alldeles, alldeles underbara? Det finns där i alla fall många som tycker och för dem är denna show mer än perfekt.kulturellt event i Stockholm

Ladies Fight med Ami Hallberg Pauli är en fantastisk humorfestival med kvinnor som älskar och hyllar roliga kvinnor på flera olika vis. Det kommer bli olika former av sketcher stand-up och modererade samtal med härliga framgångsrika kvinnor. Alltihop i med skrattet i halsen och humorn som sikte och vapen. Låt dig inspireras och fångas av dessa underbara kvinnor. Låt skrattet få dig att växa och inspireras av den humor som kommer omringa dig och glädja dig precis som så många andra.

Var du också med och hylla de fantastiska kvinnor som finns. För vad är bättre än att hylla de som vi inspireras av? Att hylla dem med humor och det är precis det som Ladies Fight handlar om. Hylla, och hylla med ett stort brett leende på läpparna!

På listan bland årets medverkande för Ladies Fight står förutom den självklara Ami Allberg Pauli även namn så som Gudrun Schyman, Anna Blomberg , Moa Svan och fler där till. Det kommer garanterat bli en fantastisk föreställning med god underhållning och skratt så att det fullkomligt väller över.

Vill du vara med under denna fantastiska kväll? Boka din biljett redan idag och om du inte redan bor i Stockholm så passa på att även gå in på www.hotellstockholmcentralt.com för att hitta det bästa hotellet för just dig. Vart du bor någonstans ska inte hindra dig från att få vara med på en bland de bästa skrattfestivalerna genom tiderna när du enkelt utan att behöva lägga ner en massa tid kan boka ett fantastiskt hotell för dig själv eller dig och dina vänner på enbart några få minuter. Ta tillfället i akt, det är alltid hemskt att ångra det man missar.