Treasure Island på Teater i London

teater i LondonÄr du beredd på ett fantastiskt kulturellt event? Treasure Island ska nämligen spelas upp på Oliver Theatre i London. Denna föreställning har fått väldigt mycket beröm och har fått väldigt god kritik av tidigare åskådare.

I Treasure Island så får vi följa med skeppspojken Jim Hawkins på hans äventyr i ett försök att lura lömska, blodtörstiga och legendariska piraten Long Jon Silver på den fortfarande nedgrävda skatten. Detta är ett enastående mästerverk av Robert Louis Stevenson.

Föreställningen som i Sverige mer är känd som historien om ”Skattkammarön” drar med oss och vi fastnar direkt. Kulisserna i föreställningen är fantastiska och du dras verkligen in i dem på en gång och blir en del av denna fantastiska historia.

Detta är verkligen en föreställning värd att se och när du väl sätt den en gång kommer du inte ha någonting emot att se den en gång till. Låt dig själv falla tillbaka i barndomsfantasier om pirater och följ med Jim på hans resa som kan sluta egentligen precis hur som helst.

Denna föreställningen är verkligen någonting alldeles speciellt som hyllats av otroligt många. Recensionerna är många och dem tyder på att detta verkligen är en omfattande historia som utspelats på ett makalöst vis med rätt man i huvudrollen.

Har du inte redan bokat biljetterna för föreställningen så gör det nu och boka där efter resa och hotell. Biljetterna kan nämligen ta slut vilken sekund som helst så ta vara på tiden. Hotell behöver du inte leta speciellt länge efter utan här hittar du hotell i centrala London. Välj det som du tros dig trivas bäst i och du ska se att din vistelse kommer bli lika bra som du föreställt dig när du visualiserade den framför dig.

Inte alla gillar teater, och det är naturligtvis normalt eftersom att vi alla inte kan gilla samma saker. Är du inte intresserad av teater men tycker att denna föreställning låter intressant så ta tillfället i akt och åk för att se på den. Treasure Island är välgjord och du fångas av den lika enkelt som du kan fångas av en film. Skillnaden är att här är känslorna aningen mer riktiga. Här träffar dem dig direkt utan att enbart flyga förbi.